Kedvencek

Kedvelt lakásaim

Önnek még nincs kedvelt lakása.

Otthon
A Duna-parton

ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁSOK ÉS MODERN KIVITEL

Találja meg otthonát

Méret

m2

-

m2

Terasz

Szűrés

Egyedi lakások korszerű tervezéssel

AA+ energia besorolás

AA+ energia besorolás

Energiatudatosság

Az épület tervezése és kialakítása során kiemelkedő figyelmet fordítottunk az energiatudatosságra és a környezetvédelemre. Az AA+ besorolású lakások a legmagasabb energiahatékonysági szintet képviselik, és korszerű hőszivattyús rendszerrel vannak felszerelve, amelyek hatékonyan fűtik és hűtik az ingatlanokat. Az épület teljes energetikai rendszere pedig az áramkimaradások ellen is védelmet nyújt, biztosítva ezzel a lakók kényelmét és biztonságát.

Idilli belső kert

Idilli belső kert

Nyugalmat sugárzó kert

A River Life lakópark egyik legkülönlegesebb pontja a belső kert. A zöldfelületek, a kerti grill, pingpongasztal és tollaspálya, valamint a jóga és pilates területek lehetőséget nyújtanak a lakók számára a relaxációra és aktív kikapcsolódásra. A modern játszótér ideális gyermekek számára, míg a street workout terület sportolásra csábítja a lakókat. A lakópark nyugalmas és kényelmes lakókörnyezetet kínál, ahol a természet és a modern építészet összehangolódik.

Fenntartható gépészeti megoldások

Fenntartható gépészeti megoldások

Modern építészet és fenntarthatóság

A lakások korszerű hőszivattyús rendszerrel vannak felszerelve, amely biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. Az épületben minden lakásnak külön vízmérője van, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás pontos mérését. Emellett a közösségi területeken automatikus tűzjelző rendszer működik, és a közlekedés biztonságát külön irányfények és biztonsági világítás garantálja. Az épület tetején pontszerű csapadékvíz összefolyók és zöldtetők találhatók. A lakópark akadálymentesített, és az energiatakarékosság érdekében korszerű nyílászárókat és hőszigetelést alkalmaztunk.

E-töltő

E-töltő

E-töltők a Fenntarthatóságért

Az E-töltők integrációja az épületben is a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tükrözi. A parkolóban 39 elektromos töltőhely található, amelyek lehetővé teszik az elektromos járművek gyors és kényelmes feltöltését. Ezáltal segítjük a környezetbarát közlekedést és hozzájárulunk a légszennyezés csökkentéséhez a városban.

Ismerje meg a River Life lakóparkot!

1138, Budapest, Népfürdő utca 47 Tervezett átadás: 2026. IV. negyedév

A Duna-part és a harmónia ihlette lakóparkunk terveit.

Igyekeztünk alkalmazkodni a hely adta hangulathoz és életvitelhez, egy olyan ökoszisztémát létrehozni, amely szerves része lehet a már rég ismert Marina-partnak. A lakások tervezésénél modern minimalista trendeket követve maximálisan élhető megoldásokra törekedtünk. Számunkra fontos leendő tulajdonosainak kényelme, ezért minőségi anyagfelhasználást és modern kiviteli tervezést részesítettük előnybe.

Azonban nemcsak a lakások minősége, hanem a lakópark közvetlen környezete is kiemelt szerepet kapott a tervezés során. Így a lakóépület olyan adottságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a mindennapi kényelmet és szórakozást. A belső udvarban található lesz játszótér, sportpályák, mászófal, streetworkout és grillterasz. Jóga és pilates terület lesz kialakítva kültéren és beltéren egyaránt. A lakópark belső tereiben pedig számos további lehetőség áll rendelkezésre. A játszószoba gyermekeknek, a szauna és a fitneszterem pedig a felnőtteknek nyújt kikapcsolódást.

Mindezekkel az adottságokkal arra törekedtünk, hogy lakóparkunk valódi otthon legyen az itt élők számára, ahol nemcsak otthonukban, hanem a közvetlen környezetükben is megtalálják az életükhöz szükséges kényelmet és kikapcsolódást.

További információ

Otthonaink típusai

Útvonaltervezés