Kedvencek

Kedvelt lakásaim

Önnek még nincs kedvelt lakása.

Belsőépítészeti megoldások

Belsőépítészeti megoldások

Lakberendezési kollekció

A River Life lakópark egyik különlegessége, hogy 6 lakberendezési design közül választhatják ki ügyfeleink a számukra legideálisabbat. Tapasztalt lakberendezők által összeállított warm home, bohemian, modern, natural és simple home design-ok garantálják a harmóniát és az egyediséget!

Natural home

Natural home

A natural home design különlegessége abban rejlik, hogy számos változata megfelelhet az egyéni ízlésnek. A klasszikus natural home design-ra jellemzők a letisztult vonalak, a világos színek és az egyszerű formák. A hangulatot a természetes anyagok, mint például a fa és a textil, valamint a minimalista kiegészítők adják. Az újabb irányzataiban azonban már megjelennek a modern elemek is, az arany vagy réz kiegészítők, amelyek lendületet és eleganciát kölcsönöznek a skandináv design-nak. A natural design tehát nem csak egy egyszerű lakberendezési stílus, hanem egy életérzés is, amely a funkcionalitás és a minimalizmus jegyében ötvözi a természetes és modern elemeket.

Natural home
Natural home
Simple home

Simple home

A simple lakberendezés az egyszerűség és kifinomultság összhangját keresi a tiszta vonalak és színek felhasználásával. A design egyik alapja, hogy a kevesebb néha több, alapkoncepciója pedig a funkcionalitás. Fő jellemzői között szerepelnek a letisztult bútorok, a szolid színpaletta, és a térérzet hangsúlyozása nagy ablakokkal és tágas elrendezéssel. A simple design nem csupán lakberendezési megközelítés, hanem életmód is, amely a lényegre összpontosítva teremt nyugalmat és harmóniát a mindennapokban.

Simple home
Simple home
Bohemian home

Bohemian home

A bohemian home lakberendezési design, vagy más néven boho dekor, azoknak szól, akik szeretnék otthonukat élettel, kultúrával és érdekes tárgyakkal megtölteni. Ha olyan designt keres, amit valóban sajátjává tehet, a boho dekor lehet a megfelelő választás. A bohemian dekor egy szabad szellemű, eklektikus stílus, amely nem a trendek követéséről szól, hanem egy teljesen egyedi esztétika kialakításáról. A bohém belsőépítészeti design a kreativitás kifejezésére összpontosít a minták, színek és textúrák művészi kombinációin keresztül.

Bohemian home
Bohemian home
Warm home

Warm home

A 'Warm Home' lakberendezési design arra törekszik, hogy otthonunkat melegebbé és kellemesebbé tegye gazdag és meleg színek használatával. A design által alkalmazott színpaletta kifejezetten neutrális, így könnyedén kombinálható élénkebb színekkel is, teremtve ezzel egy harmonikus és barátságos légkört otthonunkban. A lakás színvilágának kialakításában nagy szerepet játszik a szürke, barna és bézs szín, melyek azonnal melegséget csempésznek az otthonunkba. Ezek a színek különösen jól harmonizálnak a természetes anyagokkal, mint például a fa. A fa használata belső terekben egy másik egyszerű módja annak, hogy melegséget adjunk otthonunknak. A megfelelő világítás kiemelten fontos, egy modern, mégis meleg belső tér alkotásánál. A kellemes fényű asztali lámpák, nyugodt és pihentető légkört teremtenek. Ezt párosítható illatos gyertyákkal is, a tökéletes meleg hangulat eléréséhez bármely otthonban.

Warm home
Warm home
Modern home

Modern home

A modern home lakberendezési design a minimalizmus és funkcionalitás jegyében kínál tökéletes opciót azok számára, akik szeretik az egyszerűséget és letisztul vonalakat. Jellemzői közé tartoznak az alacsony, bútorok, nagy ablakok által biztosított természetes fény, valamint a neutrális, halvány színpaletta. A használt anyagok között megtalálhatók a festetlen fa, fémek, bőr és természetes textíliák, melyek harmonikusan összekapcsolódnak fényvisszaverő felületekkel, mint például az acél, króm vagy üveg. A geometrikus formavilág dominál, de a gömbölyded formák is összhangban vannak a design-nal, így teremtve egy barátságos és hangulatos otthoni környezetet.

Modern home
Modern home
Glamour home

Glamour home

A glamour home lakberendezési design ragyogást és káprázatot sugall. Nagyvonalú és elegáns jellegét finom anyagok, látványos kiegészítők és sokszínűség jellemzi. Kombinálható más stílusokkal, mint a barokk vagy az Art Deco. Fontosak a csillogó, pompás anyagok, mint például a strassz, gyöngy vagy arany. A megfelelő megvilágítás kiemelt fontosságú, hogy még inkább kiemelje az eleganciát és a varázslatot. A glamour home lakberendezés fő célja, hogy a lakást káprázatos és elegáns hellyé alakítsa.

Glamour home
Glamour home