Kedvencek

Kedvelt lakásaim

Önnek még nincs kedvelt lakása.

Belsőépítészeti megoldások

Belsőépítészeti megoldások

Skandináv

A River Life lakópark egyik különlegessége, hogy 6 lakberendezési stílus közül választhatják ki ügyfeleink a számukra legideálisabbat. Tapasztalt lakberendezők által összeállított warm home, bohemian, modern és scandinavian stílusok garantálják a harmóniát és az egyediséget! Továbbá, lehetőséget biztosítunk a látványterveken szereplő bútorok beszerzésében is.

Skandináv

Skandináv

A skandináv stílus különlegessége abban rejlik, hogy számos változata megfelelhet az egyéni ízlésnek. A klasszikus skandináv stílusra jellemzőek a letisztult vonalak, a világos színek és az egyszerű formák. A hangulatot a természetes anyagok, mint például a fa és a textil, valamint a minimalista kiegészítők adják. Az újabb irányzataiban azonban már megjelennek a modern elemek is, az arany vagy réz kiegészítők, amelyek lendületet és eleganciát kölcsönöznek a skandináv stílusnak. A skandináv stílus tehát nem csak egy egyszerű lakberendezési stílus, hanem egy életérzés is, amely a funkcionalitás és a minimalizmus jegyében ötvözi a természetes és modern elemeket.

Skandináv
Skandináv
Modern

Modern

A modern lakberendezési stílus a minimalizmus és funkcionalitás jegyében kínál tökéletes opciót azok számára, akik szeretik az egyszerűséget és letisztul vonalakat. Jellemzői közé tartoznak az alacsony, bútorok, nagy ablakok által biztosított természetes fény, valamint a neutrális, halvány színpaletta. A használt anyagok között megtalálhatók a festetlen fa, fémek, bőr és természetes textíliák, melyek harmonikusan összekapcsolódnak fényvisszaverő felületekkel, mint például az acél, króm vagy üveg. A geometrikus formavilág dominál, de a gömbölyded formák is összhangban vannak a stílussal, így teremtve egy barátságos és hangulatos otthoni környezetet.

Modern
Modern
Bohém

Bohém

A bohém lakberendezési stílus, vagy más néven boho dekor, azoknak szól, akik szeretnék otthonukat élettel, kultúrával és érdekes tárgyakkal megtölteni. Ha olyan stílust keres, amit valóban sajátjává tehet, a boho dekor lehet a megfelelő választás. A bohém dekor egy szabad szellemű, eklektikus stílus, amely nem a trendek követéséről szól, hanem egy teljesen egyedi esztétika kialakításáról. A bohém belsőépítészeti dizájn a kreativitás kifejezésére összpontosít a minták, színek és textúrák művészi kombinációin keresztül.

Bohém
Bohém
Warm home

Warm home

A 'Warm Home' lakberendezési stílus arra törekszik, hogy otthonunkat melegebbé és kellemesebbé tegye gazdag és meleg színek használatával. A stílus által alkalmazott színpaletta kifejezetten neutrális, így könnyedén kombinálható élénkebb színekkel is, teremtve ezzel egy harmonikus és barátságos légkört otthonunkban. A lakás színvilágának kialakításában nagy szerepet játszik a szürke, barna és bézs szín, melyek azonnal melegséget csempésznek az otthonunkba. Ezek a színek különösen jól harmonizálnak a természetes anyagokkal, mint például a fa. A fa használata belső terekben egy másik egyszerű módja annak, hogy melegséget adjunk otthonunknak. A megfelelő világítás kiemelten fontos, egy modern, mégis meleg belső tér alkotásánál. A kellemes fényű asztali lámpák, nyugodt és pihentető légkört teremtenek. Ezt párosítható illatos gyertyákkal is, a tökéletes meleg hangulat eléréséhez bármely otthonban.

Warm home
Warm home