Kedvencek

Kedvelt lakásaim

Önnek még nincs kedvelt lakása.

Ismerje meg a River Life lakópark előnyeit

Grillterasz

Grillterasz

Kinti fitnessz

Kinti fitnessz

Játszószoba

Játszószoba

Benti Konditerem

Benti Konditerem

Játszótér

Játszótér

Mászófal

Mászófal

Szauna

Szauna

Terasz

Terasz

Konditerem

Konditerem
riverliferiverlife
Riverlife

River Life

A River Life új építésű lakópark 13. kerület Népfürdő utca 47-es szám alatt helyezkedik el, amely egy modern és elegáns otthonokkal teli komplexum lesz. A 8 emeletes épület kiválóan illeszkedik a városképbe, valamint ideális közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a Váci úti irodafolyosó szomszédságában található, így könnyedén elérhető a város központja a fontosabb üzleti negyedek.

A lakópark 3 parkoló szinttel, tárolókkal és kerékpároknak kijelölt hellyel rendelkezik. A 377 lakásos társasházban ideális lakásmixet kínálunk mindenki számára. Eladó új lakások méretei 30m2-135m2-ig terjednek. A legtöbb lakáshoz nagy méretű erkélyeket és teraszokat terveztünk. A szobák és lakóterek kialakításánál arra törekedtünk, hogy korszerű, kényelmes otthonokat teremtsünk.

Az épületekben energiatakarékos otthonokat tervezünk, amelyek korszerű és fenntartható megoldásokat alkalmaznak. A fűtésről és hűtésről gondoskodó levegő/víz hőszivattyús rendszer AA+ besorolással rendelkezik. Ez a fejlett technológia hatékonyan hasznosítja a megújuló energiaforrásokat, minimalizálva a környezeti hatásokat és csökkentve az energiafelhasználást. Ezáltal az otthonok energiatakarékosak és környezetbarátok, biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a komfortot az egész év során.

Technikai paraméterek és a környék

A lakóépület anyagösszetétele is kiemelkedő színvonalat tükröz. Az építés során kizárólag minőségi anyagokat használtunk fel, hogy tartós és időtálló otthonokat teremtsünk. A hőszivattyús rendszer mellett mennyezetfűtés- hűtést alakítunk ki, illetve a fürdőszobákban opcionális padlófűtés készül. A nyári melegre gondolva a hűtést olyan technikával alkotjuk meg, hogy a levegőt ne szárítsa.

A River Life lakópark környéke rendkívül felkapott és folyamatosan fejlődő. Közelében számos szolgáltatás, üzlet és étterem található, amelyek hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez és kikapcsolódáshoz. A Duna-part közelsége pedig további szépséget, nyugalmat és harmóniát nyújt az itt élőknek.

A lakópark tulajdonosai számára számos kényelmi szolgáltatást is biztosítunk. Többek között közösségi terek, zöld udvar, játszótér és fitneszterem állnak majd rendelkezésre, hogy mindennapi életük még kellemesebb legyen, ráadásul mindez a Duna-part közelségében.

Riverlife

Fenntarthatóság és műszaki megoldások

Az új lakópark fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. Az emeleti teraszok jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban. A hőmegtartást korszerű nyílászárókkal, beépített rejtett redőnyökkel és 20 cm vastag fal szigeteléssel biztosítjuk. A lakások hőszivattyús rendszerrel vannak felszerelve, amely biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. Az épületben minden lakásnak külön vízmérője van, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás pontos mérését, emellett az épület tetején pontszerű csapadékvíz összefolyók és zöldtetők találhatók. Ezek az intézkedések a fenntarthatóságot és a vízgazdálkodást is elősegítik az épületben.

Fenntarthatóság és műszaki megoldások